• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Acreditacions

Llar d'infants Els Pinetons

Els Pinetons és la llar d'infants de l'escola Montcau - La Mola. Inaugurada l'any 1999, compta amb una trajectòria consolidada i de referència. Els Pinetons disposa d'instal·lacions i de mitjans innovadors, adequats i efectius per portar a terme la tasca de desenvolupament global i integral que es proposa.

La Llar d'infants es troba situada al peu del massís de Sant Llorenç del Munt, a Matadepera. Aquest entorn natural i privilegiat ens aporta valors en el nostre dia a dia. El tracte i contacte directe dels nens i nenes cap a la natura, els fa estimar-la des del primer dia.

 

Us convidem a veure un vídeo on podreu veure el projecte de la llar d'infants, el nostre dia a dia i diferents activitats que fem. Fent click aquí.

 

Un projecte educatiu integral, dinàmic i actiu

Els Pinetons pretenem fomentar la capacitat d'exploració dels nens i nenes, així com la seva curiositat i vetllem perquè assoleixin cert grau d'autonomia i se sentin segurs i estimats. El nostre projecte educatiu parteix de la combinació de diverses línies pedagògiques.

L'equip docent d'Els Pinetons agrupa mestres, educadores i psicopedagogs, que creuen en la formació continua i continuada per descobrir i aprendre tot allò que aplicarem amb els nens i nenes. 

L'aprenentatge significatiu i funcional és el mitjà per aconseguir el desenvolupament de l'infant com a persona lliure i independent. Som conscients que a aquestes edats és a través del joc que els nens i nenes assoleixen la gran majoria dels aprenentatges i que cal vetllar també per la seva educació emocional.

Les activitats proposades estaran basades en l'experimentació i la manipulació, ja que és el mitjà pel qual aprenen i comencen a entendre el món que els envolta.

  • Vetllem per a proporcionar un ambient afectiu adequat.
  • Tenim molta cura pel que fa a la higiene i la vigilància de la salut.
  • Vetllem per a una correcta adquisició dels hàbits.
  • Potenciem totes i cadascuna de les capacitats mentals i físiques en tots els àmbits.

 

Metodologia

La nostra metodologia es concreta en el disseny d'una acurada programació per a cada edat, presidida per la recerca constant del desenvolupament del llenguatge i la utilització del joc didàctic, lliure i dirigit, com a eina d'aprenentatge en l'entorn de l'educació sensorial, la psicomotricitat, els hàbits, l'expressió plàstica, la lectura, l'escriptura i l'expressió musical i dinàmica.


Potenciem l'aprenentatge de la llengua anglesa a través de la quotidianitat a l'aula.

 

La comunicació

Per a consolidar plenament el nostre model, és necessari que els pares participin i es sentin propers i integrats en el projecte educatiu. És per això que potenciem els lligams entre l'escola i les famílies, mitjançant el contacte directe amb l'equip, les reunions de pares, l'aula de pares i l'agenda diària. És també important per nosaltres la comunicació amb les noves eines com són la pàgina web, la intranet, el correu electrònic, o les xarxes socials.

 

El transport

Els nens d'Els Pinetons poden venir a l'escola amb els autocars del centre. Aniran asseguts a la seva cadireta i seran atesos per una monitora.

 

La natació

Oferim una hora de natació setmanal, dins de l'horari escolar i a la piscina coberta del nostre centre. Aquesta activitat, que s'inicia el mes d'octubre i dura tot el curs, té com a objectiu fer que els menuts coneguin aquest medi tot passant-s'ho d'allò més bé i entrin en contacte amb un dels esports més complets.

També comptem amb el projecte de Natació en família en que fem partíceps als pares i mares d'una estona de natació amb els seus fills i filles.

 

  

S'ofereix la continuació de l'escolarització a Montcau - La Mola

 

 

Avis Legal Politica de Privacitat Politica de Cookies

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n � 08230 Matadepera � Tel.: 937 870 825 � escolamontcau@montcau.net