• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Acreditacions

Preinscripció 20-21

Davant l'emergència sanitària, des de divendres 13 de març l'escola Montcau - La Mola i Els Pinetons, així com la resta d'escoles del Grup Montcau, hem implementat el teletreball com a mesura preventiva.

 

Com bé sabeu, la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 ha comportat l'ajornament del procediment de preinscripció i matrícula d'alumnes per al proper curs 2020-2021.

El Departament d'Educació ha fet públic el calendari i des del dimecres 13 i fins al proper divendres 22 de maig tindrà lloc el procés de preinscripció escolar.

Es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d'educació infantil (parvulari), educació primària i educació secundària obligatòria (ESO).

Com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. No serà necessari presentar la sol·licitud i la documentació físicament al centre, sinó que es podrà enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant correu electrònic de l'escola demanada en primera opció.

El correu de la nostra escola és: a8020887@xtec.cat

El Departament també ha previst un període de preinscripció presencial per aquelles famílies que no disposin dels mitjans per fer el procediment de forma online. Serà entre el 19 i 22 de maig. Però caldrà demanar cita prèvia a l'escola que s'hagi triat com a primera opció.

Per contactar amb l'escola Montcau - La Mola per fer aquest procediment hem establert un nou telèfon mòbil: 617489539 o bé enviant un correu electrònic aa8020887@xtec.cat. 

 

Mesures a tenir en compte per fer la preinscripció presencial:

  • Al centre hi ha d'anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona)
  • S'ha de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. Si s'ha d'emplenar a l'escola recomanem que portin el seu propi bolígraf.
  • Cal portar mascareta i guants.
  • No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.
  • A l'escola ja hi haurà les indicacions necessàries per a mantenir la distancia de seguretat.

 

 

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net