937 870 825
Passeig del Pla, s/n · 08230 Matadepera
Acreditacions

Servei de menjador i migdia

Una alimentació equilibrada és fonamental per al correcte desenvolupament dels més joves. Per això fomentem en els alumnes els hàbits alimentaris que reuneixen les pautes més adients. El nostre menú garanteix l’aportació de totes les necessitats nutritives i segueix les recomanacions dietètiques i la freqüència de consum aconsellades per als diferents grups d'aliments.

La preparació del dinar s’efectua a les instal·lacions de la cuina de l’escola conjuntament amb la companyia Aramark. Els menús s’elaboren sota control dietètic i mensualment els pares reben la informació del contingut de cada dia amb el corresponent suggeriment per a l’àpat del sopar.

Els menús que Aramark elabora per a les nostres escoles estan rebent l’aval de nombroses organitzacions de prestigi com la Universidad del País Vasco (Facultad de Farmacia: Nutrición y Bromatología), la Sociedad Española de Dietética y Ciencias de la Alimentación (SEDCA), de la Organización 5 al Día, la Fundación Blanquerna (Escuela Universitaria de Nutrición Humana y Dietética. Universidad Ramon Llull) i l'Asociación Española de Diestistas-Nutricionistas (AEDN).

Més enllà d’oferir una dieta sana i equilibrada als nostres alumnes, Aramark, conjuntament amb la direcció de les nostres escoles, organitza activitats lúdiques i educatives que fomenten els coneixement dels beneficis d’una alimentació sana i de qualitat, a partir dels jocs i activitats del programa pedagògic El gusto de crecer.

Atenem les diverses necessitats alimentàries

A la societat actual, les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries creixen a un ritme elevat. Per això, conscients de la importància que tenen aquestes dietes especials per a la salut dels alumnes, així com de la preocupació dels pares i tutors, el departament de nutrició d’Aramark realitza menús adaptats, substituint aliments al·lèrgics per altres de similar valor nutritiu.

Posem a disposició de les famílies totes aquelles dietes terapèutiques especials que siguin necessàries, per tal d’atendre aquells alumnes que per prescripció facultativa hagin de realitzar alguna pauta alimentària especial. Així, oferim menús per a celíacs i menús per al·lèrgics als llegums, al peix, als ous, a la llet, etc.

A més, garantim que el personal que realitza aquests menús rep la formació necessària per a la seva correcta elaboració, tenint en compte i coneixent quins són els aliments d’alt risc, els ingredients que cal evitar, així com la correcta manipulació d’estris de cuina per a evitar contaminacions dins l’àrea d’elaboració.

Menús mensuals

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net