• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Celebrem la Festa de l'Arbre

18-01-2018

Han estat uns dies intensos d'actes i activitats al voltant de la festivitat de Sant Sebastià! A Matadepera és una de les festes importants del poble que conté diverses tradicions que s'han mantingut al llarg de molts anys. A l'escola aquests dies hem estat treballant-ho de diverses maneres amb els alumnes segons el curs. Mitjançant contes, obres de teatre, balls i danses hem anat aprenent sobre aquesta festa!

Avui a la tarda els nens i nenes de P4 i 6è de primària s'han trobat al pati de parvulari per celebrar la Festa de l'Arbre. Els més grans han explicat un conte sobre un arbre que passava fred a l'hivern. Una història que ha encantat als més petits. Després els de P4 han ajudat a plantar dos arbres: una alzina i un roure. Aquestes espècies donen nom a les classes dels nens i nens d'aquest curs d'infantil. Són uns arbres que entre tots haurem de cuidar i vigilar per tal que creixin ben forts. 

El punt final de la Festa l'ha posat el ball tradicional de l'arbre! Tothom s'ha deixat endur per la música i han ballat al voltant dels nous arbres!

Consulteu la galeria de fotos!

Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net