• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Premi LEGO Education ROBOTIX a les Joves Promeses

19-02-2018

L'equip de l'escola, format pels nens de 5è de primària Miquel Verge, Biel Soler i Josep Garcia; guanya el Premi LEGO Education ROBOTIX a les Joves Promeses! 

Ahir diumenge 18 de febrer al Campus Universitari d'Igualada es van trobar els 16 equips de la categoria superior de diverses escoles i centres d'extraesolars per concursar a la competició de First Lego League.

Va ser un matí de reptes i desafiaments per posar a prova el que els nens havien anat treballant. Un cop deixats de banda els nervis inicials, l'equip de l'escola va anar solucionant els reptes plantejats i les dificultats amb què es trobaven. 

Durant el curs, els nens i nenes també han hagut de fer front a un repte sobre l’aigua que els han plantejat des de l'organització, i també han preparat un projecte en forma de robot que van presentar al torneig. 

El jurat format per professors de diverses disciplines i àmbits van valorar tots els equips i finalment van decidir atorgar el premi a les Joves Promeses a l'equip de l'escola! Els 3 nens van estar molt contents i ja tenen ganes de seguir treballant i solucionant els reptes de la robòtica!

L'objectiu d'aquestes activitats és despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia, utilitzant desafiaments temàtics en els quals hauran d'investigar i treballar en equip per resoldre problemes tot aplicant i utilitzant la ciència i la robòtica.

Podeu consultar una galeria d'imatges de la competició aquí!

La setmana que ve serà el torn de la categoria júnior al Cosmocaixa!

Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net