• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Competim a la categoria júnior de la First Lego League

26-02-2018

L'equip de l'escola format pels nens més petits de primària, 1r i 2n, va competir dissabte al CosmoCaixa de Barcelona en la categoria júnior de la First Lego League!

Els 3 components del grup són el Xavier Garcia, l'Oriol Comas i l'Edgar Calleja. Van fer un molt bon paper defensant la seva proposta de resolució sobre un repte relacionat amb l'aigua que els havien proposat des de l'organització.

Podem dir que va ser una gran experiència pels nostres alumnes, ja que es van trobar un matí de reptes i desafiaments que posava a prova el que l'equip havia anat treballant. Un cop deixats de banda els nervis inicials, van anar explicant i defensant les seves idees.  

A més a més l'equip va ser distingit amb el diploma "Pequeños Einsteins" per les seves bones idees.

L'objectiu d'aquestes activitats és despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia, utilitzant desafiaments temàtics en els quals hauran d'investigar i treballar en equip per resoldre problemes tot aplicant i utilitzant la ciència i la robòtica. A més a més fomenta valors tant importants en la nostra societat com el treball en equip.

Podeu consultar una galeria d'imatges de la competició aquí!

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net