• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Patrocinem dos cotxes de l'Uniraid

28-02-2018

La cursa Uniraid ja està en marxa i aquest any hi participen dos equips formats per exalumnes de l'escola! Estem molt contents de participar amb ells d'aquesta carrera solidària, ja que som patrocinadors dels dos cotxes!

El Marc, el David, la Marta i el Santi ja han completat les primeres etapes puntuables d'aquest raid solidari que transcorre pel Marroc. Ja han rodat pel desert del Sàhara i per camins a tocar dels peus dels Atles.

El camí fins aquí tampoc ha estat fàcil pels dos equips: han estat uns mesos de treball intens on s'han barrejat tots els preparatius amb les ganes i la il·lusió.

Els participants han de conduir un cotxe de més de 20 anys i portar més de 30 kg de material solidari que repartiran pels pobles per on passen.

Segons l'informe diari que ens fan arribar han tingut alguns problemes mecànics amb el Peugeot 205, però ja ha estat reparat i ja torna a circular. Per altra banda, el Nissan Micra, el segon cotxe, aguanta tot el que se li posa al davant i no ha patit cap avaria ni ha tingut cap problema.


Endavant equips!

Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net