• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Les colÚnies del Montcau

10-10-2018

Els dies que els nens i nenes estan de colònies amb els companys són una oportunitat fantàstica per seguir treballant i complementar diversos àmbits de l'escola. 

Com bé sabeu aquesta setmana els alumnes de 1r i 2n de primària han marxat al Montseny, i  està passant uns dies al Delta de l'Ebre. La setmana vinent (dilluns, dimarts i dimecres) els nens i nenes de 3r i 4t de primària també marxaran de colònies al Montseny.

Les colònies dels nens i nenes de 1r i 2n de primària estan enfocades en desenvolupar el treball que fan a l'escola en l'àmbit de l'educació en valors. I com ho fan? Mitjançant jocs, activitats lúdiques, activitats amb animals de granja, etc. Totes es desenvolupen a l'aire lliure, en petits grups.

Així doncs treballen valors tan importants com l'autonomia, l'empatia, el treball en equip, el respecte, la cohesió de grup, la consciència emocional, entre d'altres.

Les colònies en les que participen els alumnes de 5è de primària relacionen continguts treballats a l'aula amb les vivències personals: el cicle de l'arrós i les aus del Delta; tot descobrint aquests paratges circulant en bicicleta.

Totes les colònies que organitzem a principi de curs busquen cohesionar el grup, reforçar les barreges que hi ha hagut, establir lligams, conèixer els altres i les mestres, relacionar-se en un entorn diferent a l'habitual, etc.

 

 

ContactarNota legalCrédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n ∑ 08230 Matadepera ∑ Tel.: 937 870 825 ∑ escolamontcau@montcau.net