• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Tallers que sumen: famílies + escola

17-10-2018

La setmana vinent (dimarts 23, dimecres 24 i dijous 25) l'escola organitza diferents sessions enfocades a les famílies. L'objectiu d'aquestes és poder compartir una estona de reflexió i debat que inquieten tant a les famílies com a l'equip docent. 

- P5, 1r i 2n de primària. Els reis de la casa
 
La sessió estarà conduiïda per l'Elisabet Portavella, psicopedagòga de l'etapa d'infantil i primària de l'escola. A través de diversos articles i notícies, aparegudes en diaris i revistes, es generarà un debat i espai de reflexió amb tots els assistents.
Serà dimarts 23 d'octubre a les 19 h. La sessió té una durada prevista d'una hora i 15 minuts.
 
- 3r i 4t de primària. Hàbits: Una Battle Royale.
 
La sessió estarà conduïda pel Pau Enric Pavón, coordinador de l'etapa de primària, Bet Portavella, psicopedagòga de l'etapa d'infantil i primària i l'equip docent del cicle mitjà. Mitjançant algunes preguntes que els alumnes formulen a la classe i diversos articles, es promourà un debat que busca la reflexió i orientació de tots els assistents sobre els hàbits dels nens i nenes a l'aula, a casa, entre d'altres.
Serà dimecres 24 d'octubre a les 19 h. La sessió té una durada prevista d'una hora i 15 minuts.
 
- 5è i 6è de primària. Les xarxes socials i la repercussió a l'aula.

La sessió estarà conduïda per la Mariona Carreras i Bet Portavella, directora de l'etapa de primària i psicopedagòga de l'etapa d'infantil i primària, respectivament, on s'informarà sobre les xarxes socials més utilitzades pels alumnes, tot proporcionant eines de prevenció.
 
Creant un espai de reflexió i debat família-escola, pararem atenció a les consequències que pot comportar fer-ne un mal ús; i com es trasllada al dia a dia de l'aula.
Serà dijous 25 d'octubre a les 19 h. La sessió té una durada prevista d'una hora i 15 minuts.
 
Família i escola, junts pel creixement dels nens i nenes!
 
 
Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net