• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Quina valoració fas dels Tallers Famílies - Escola?

31-10-2018

Recollim en aquest article algunes opinions que ens han fet arribar diverses famílies de l'escola que van assistir als tallers Famílies - Escola:

❝ En primer lloc agrair a l’escola el fet d’oferir un espai on família i comunitat educativa treballen junts i en la mateixa línia de pensament: ajudar a la formació dels nostres fills i alumnes, no només a nivell de coneixements sinó com a persones autònomes, amb criteri i eines per afrontar el futur.

És cert que moltes vegades, com a pares, ens plantegem certes qüestions i tenim inquietuds vers els nostres fills i no sabem si li estem donant massa importància o l’enfocament correcte.

Gràcies a aquests espais de “formació”, les famílies podem debatre i compartir opinions respecte els temes que ens preocupen.

Es tracta d’un espai obert, on tothom pot opinar i expressar-se lliurement a través del debat i la posada en comú dels trets més rellevants, sempre amb el recolzament i orientació de l’equip docent. No es tracta “d’impartir coneixements”, sinó de compartir opinions, línies d’actuació i proporcionar mètodes i eines per afrontar el dia a dia.

 

Ivet Imbers

Mare d'alumnes de P5 i 3r de primària

 

El fet d’estar pares, mares i mestres al mateix espai, de tu a tu, fa que també la comunicació sigui més fàcil i fluida. Crec que és un espai que permet veure l’escola més propera les famílies, i d'aquesta manera ens hi podem acostar més fàcilment, trencant la típica idea de l’escola i la família com dues coses diferents o separades. 
Es notava que tots anàvem junts i cap a la mateixa direcció.
 
Milva Quinteros
Mare d'alumnes de 1r, 3r i 6è de primària
 
Vaig tenir per primera vegada una manera fàcil de participar activament a l’escola amb un tema important que ens preocupa avui en dia.
 
Vam estar reflexionant sobre les diferents xarxes socials que existeixen, l’ús que en fem i en fan els nostres fills i l’impacte que té la societat i el seu present i futur.
Ens va passar l’estona volant, de fet, de ben segur que podríem haver estat un parell d’hores més parlant-ne.
 
Animo a l’escola a seguir proposant aquests formats de “reunió”, ja que considero que és una manera d'alinear les famílies amb l’escola, i també animo a totes les famílies a assistir-hi, ja que sense pares no aconseguirem anar tots a l'una.
 
Agraeixo doncs aquesta iniciativa i a proposar nous temes.
 
Gemma Batet
Mare d'alumnes de 3r, 5è de primària i 1r de secundària
 
En primer lloc m'agradaria destacar que es va tractar d'una molt bona presentació, treballada i amb bons conceptes. També incorporava una rica selecció d'exemples per il·lustrar fets, conceptes i actituds de l'adolescència, que considero que van ser molt encertats.
Penso que es van fer algunes bones recomanacions pràctiques, en les que seria interessant aprofundir-hi.
Vaig trobar que el torn de preguntes va estar bé, però de ben segur que podríem haver estat una estona més debatent i reflexionant. 
Sense cap mena de dubte, una trobada a repetir!
 
Joaquim Bretcha
Pare d'alumnes de 6è de primària i 2n de secundària
 
 
Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net