• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

L'hort de l'escola

Projecte transversal

14-11-2018

Ja fa un parell de setmanes que hem començat un nou projecte transversal a l'escola! Alumnes d'educació infantil, primària i secundària seran els encarregats i responsables de diverses tasques a l'hort: Feines com plantar, tenir cura i cultivar-lo. Comptaran amb el suport de diversos professors de l'escola així com els tècnics de manteniment.

Convençuts de la interrelació entre tots els membres de la comunitat educativa!

Les primeres actuacions les han dut a terme els alumnes de 4t de secundària. En un primer moment van treure males herbes, restes de l'any passat, i també van escampar terra nova. En la segona sessió, alguns alumnes van passar el motocultor per fer una bona remenada a la terra i barrejar-la amb la que ja hi havia. També van preparar les línies per plantar i regar, i altres van construir un compostador amb palets. Aquest compostador a la llarga donarà compost que utilitzaran a l'hort.

Les properes sessions i tasques aniran a càrrec dels nens i nenes d'infantil i primària. Els alumnes de 4t de secundària traspassaran informació i explicaran als més petits la feina que han fet i els propers passos. Tot seguit, els alumnes de primària plantaran el planter de temporada.

A partir de llavors, tots seran els encarregats de tenir-ne cura, regar-lo, etc.

Si observen que hi ha insectes o paràsits que afecten el creixement de les hortalisses, traslladaran la preocupació als alumnes de secundària i aquests, al laboratori de l'escola, buscaran i crearan una solució.

 

Un projecte d'èxit, un projecte transversal, un projecte d'escola! 

 

 

Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net