• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Com treballem l'āmbit de medi natural i social?

24-04-2019

L'entorn privilegiat de l'escola, en contacte directe amb la natura, fa que l'àmbit del medi natural, social i cultural prengui una gran rellevància en el dia a dia dels alumnes a la nostra escola!

Des de l'etapa d'educació infantil fins a batxillerat, de forma transversal i vivencial els alumnes viuen i aprenen en contacte amb la natura i l'entorn, a través de diferents propostes.

Ja des de petits, a l'etapa d'educació infantil, fomentem l'observació, la investigació, formulació de preguntes i hipòtesis des de l'espai del laboratori. És un espai on oferim diferents propostes en tres racons que van variant mensualment.

A l'etapa de primària es comença a introduir l'anglès en l'ensenyament de l'àrea de medi. Els aprenentatges es fan de manera vivencial potenciant la curiositat i la recerca d'informació a través de projectes documentats integrats tant física com digitalment.

A l'etapa de secundària l'aprenentatge del medi natural, social i cultural es reparteix en diverses assignatures, com són science, tecnologia, socials,... algunes de les quals s'imparteixen en anglès. Cada una d'aquestes assignatures té espais específics on s'experimenten els continguts treballats.

L'etapa de batxillerat es centra en la preparació de l'alumnat de cara a l'accés a ensenyaments superiors, i l'adquisició de coneixements més específics. A més, els alumnes formen part del projecte BTEC, que ofereix l'especialització en una àrea en anglès, i amb l'adquisició d'un títol europeu equivalent a una formació professional.

 

 

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net