• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Missatges amb cor!

31-03-2020

Com potser sabeu alguns hospitals de Catalunya han engegat una campanya per tal que els alumnes de les escoles enviïn textos, dibuixos, poemes, vídeos, cartes, etc. dirigides a aquelles persones que per motius del Covid-19 se senten lluny dels seus!

Des de l'escola creiem que és una bona iniciativa que ens permet aportar el nostre granet de sorra i mostrar la nostra solidaritat!

Per aquest motiu us volem animar a vosaltres, famílies, i als nens i nenes, grans i petits, de l'escola a preparar algun material! 

  • Com podem col·laborar?

Ens els podeu fer arribar al correu electrònic comunicacion@montcau.net, on farem el recull per tal d'enviar-los als diferents hospitals de Catalunya.

  • Quin material podem preparar?

Textos, dibuixos, poemes, vídeos, cartes, etc.

 

A continuació us reproduïm la carta que dóna peu a aquesta iniciativa:

 

 

"Aquesta és una iniciativa que neix en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. Volem que les nenes i nens de totes les Escoles i que les noies i els nois dels instituts de Catalunya, des d'Infantil fins a Cicles formatius, passant per la Primària, l'ESO i el Batxillerat envieu dibuixos, poemes, vídeos, cartes als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se'n surtin al més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal neteja, infermeres, auxiliars d'infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d'imatge, zeladors, metges, administratives i voluntaris ) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

Ens agradaria que les direccions dels centres educatius, els i les docents (mestres, professorat) i tothom que formi part de la comunitat educativa,  escrigui una carta i demani al seu alumnat que hi faci una petita / gran aportació en situacions emocionalment difícils. Els hospitals demanen: dibuixos, cartes, poemes, vídeos,… per donar i fer més suportable aquesta situació de tensió i angoixa que estan vivint.

Fem-ho possibe.

Els dibuixos, els escrits, les imatges… ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d'altres persones a expressar-les i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d'una manera més càlida i acompanyada

Per fer això, necessitem una vegada més, com en tantes d'altres ocasions han demostrat, l'ajuda i solidaritat de tots i cadascun dels centres educatius d'aquest país.

 

Us compartim també l'enllaç del Departament d'Educació sobre aquesta campanya:

https://twitter.com/educaciocat/status/1243085025752612865?s=21

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

Contactar Nota legal Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera Tel.: 937 870 825 escolamontcau@montcau.net