• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

Agraļment dels professionals de la salut als alumnes de l'escola

29-04-2020

Gràcies! Gràcies als alumnes i les famílies de l'escola! Gràcies a tots aquells que heu enviat un missatge, un text, un dibuix,... als hospitals i centres de salut! Hem rebut dues cartes que volem compartir amb tots vosaltres i que ens fan sentir molt orgullosos dels valors que dia a dia volem transmetre a l'escola, i que són compartits amb les famílies!

 

 Hola. Sóc l'Anna. Sóc infermera del Parc Taulí. Aquests darrers dies he estat rebent cartes de molts alumnes de la vostra escola. Volia donar-vos les gràcies per aquesta gran iniciativa. I m'agradaria que els hi transmetéssiu a ells.
Són moments difícils per tots, i aquestes mostres d'agraïment ens donen una glopada d'alegria als professionals.
Les he imprès i les he anat penjant per l'hospital on treballo, el Parc Taulí.
En nom de tots els treballadors, gràcies!!!!

 

 Des de l'inici de la pandèmia per la Covid-19 hem rebut moltíssimes mostres de suport en forma de dibuixos, escrits, vídeos... i des d'aleshores anem editant una revista perquè tothom en pugui gaudir.

Només transmetre-us l'enorme agraïment per part de tots els nostres professionals cap als vostres alumnes pel seu gest i, sobretot, de part dels pacients que malauradament han de viure aquesta experiència sense l'escalf dels seus familiars. Rebre missatges com els que ens heu fet arribar vosaltres, és realment una de les millors medicines.
 
Gràcies novament!
Equip de professionals de Mútua de Terrassa

Des de l'Hospital Mútua de Terrassa editen una publicació on recullen els dibuixos i textos que els arriben de les diferents escoles. En les dues últimes edicions, el material dels alumnes de l'escola ha estat protagonista donada la gran quantitat que han rebut:

Edició 1

Edició 2

 

 

Contactar · Nota legal · Crédits

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n · 08230 Matadepera · Tel.: 937 870 825 · escolamontcau@montcau.net