• Login
  • Password
937 870 825
  • La raó aprèn allò que només el cor ensenya
Capca3
NotÍcies
Acreditacions

L'exalumne Enric Alavedra rep un reconeixement per la millor nota a la Selectivitat

24-09-2020
L'Enric Alavedra, que el curs passat va fer 2n de batxillerat a l'escola, va rebre un reconeixement per haver obtingut la millor nota a la selectivitat del poble de Matadepera!
 
L'acte, organitzat per...

José Luís Gascón ens ha deixat

24-09-2020

Avui és un dia trist a l'escola Montcau - La Mola i Els Pinetons. Lamentem comunicar que avui ens ha deixat el nostre antic company José Luís Gascón Novell.

Recordarem sempre els poemes que...

Primers dies de curs dels nens i nenes de P3

21-09-2020

Ha estat un inici de curs atípic. Ho ha estat per tots els alumnes, famílies i equip de l'escola. Però com han estat els primers dies dels nens i nenes de P3, els més petits de l'escola Montcau - La Mola?

Dinem a l'escola

16-09-2020

Hem adaptat tots els moments, espais i activitats de l'escola per fer front a la Covid-19 i garantir un entorn segur. Com diem:

És responsabilitat de tots mantenir un entorn segur per tenir un bon...

Les portades de les agendes

10-09-2020

Avui us volem ensenyar i donar a conèixer les portades de les agendes d'aquest proper curs!! Després de la votació popular vam preparar els dissenys i ja les tenim a punt per dilluns! Moltes gràcies a tots els que vau votar! Són fantàstiques!! 

Informació Covid-19

07-09-2020

Hem obert un nou apartat a la nostra pàgina web per recollir totes aquelles informacions importants per les famílies de l'escola, així com autoritzacions i altres documents.

Hi podreu accedir des de la...

Casal de setembre: comencem!

02-09-2020

Avui a l'escola ha començat el Casal de setembre!! Després de les vacances d'estiu, els nens i nenes han pogut retrobar-se amb amics i amigues per gaudir junts d'unes divertides activitats, descobrint personatges importants de la història com Albert...

Benvinguts al nou curs!

01-09-2020

Comencem! Aquests dies l'equip de l'escola està enllestint els detalls del nou curs entre reunions i jornades de formació! Tenim moltes ganes de retrobar-vos a l'escola i per això també estem implementant totes les mesures de...

Avis Legal Politica de Privacitat Politica de Cookies

Centre privat amb nivells concertats

Escoles Montcau - La Mola i Els Pinetons
Pg. del Pla s/n � 08230 Matadepera � Tel.: 937 870 825 � escolamontcau@montcau.net